Usuwanie konta
Konto Star Solve i zsynchronizowany z nim postęp możesz usunąć w dowolnej chwili bezpośrednio w aplikacji. Usunięcie jest trwałe i nie można go cofnąć. To, co zachowujemy, opisuje polityka prywatności.
Usuń konto w aplikacji
- 1
Otwórz Star Solve i przejdź do Ustawień.
- 2
W sekcji Konto dotknij Usuń konto. Ta opcja jest widoczna tylko wtedy, gdy jesteś zalogowany.
- 3
Przeczytaj potwierdzenie i dotknij Usuń.
- 4
Zaloguj się ponownie przez Apple lub Google, aby potwierdzić, że to Ty. Następnie Twoje konto i zsynchronizowany postęp zostaną usunięte, a Ty zostaniesz wylogowany.
Co zostaje usunięte
- Twoje konto w Google Firebase Authentication wraz z identyfikatorem logowania, adresem e-mail i imieniem.
- Zsynchronizowany postęp w grze w Google Firebase Realtime Database: bieżący poziom, monety, odblokowane motywy i skiny, wybrany wygląd, statystyki i wyniki codziennego wyzwania.
- Jeśli logujesz się przez Apple, unieważniamy też token funkcji „Zaloguj się przez Apple” dla Star Solve.
- Wiadomości wysłane do nas z aplikacji lub e-mailem, na Twoją prośbę.
Co nie zostaje usunięte
- Postęp przechowywany na Twoim urządzeniu pozostaje na nim, dopóki nie usuniesz aplikacji. Odinstalowanie Star Solve go usuwa.
- Rejestry zakupów prowadzone przez Apple lub Google Play oraz RevenueCat, który przechowuje historię zakupów pod identyfikatorem użytkownika aplikacji. Aby RevenueCat ją usunął, napisz na mfrkankaya@gmail.com, a zajmiemy się wnioskiem.
- Dane reklamowe przechowywane przez Google AdMob, przetwarzane zgodnie z własnymi politykami i ustawieniami Google.
- Anonimowa analityka użytkowania, która nie jest powiązana z Twoim kontem. Aby usunąć dane analityczne powiązane z Twoim urządzeniem, napisz na mfrkankaya@gmail.com.
Albo usuń e-mailem
Jeśli nie możesz skorzystać z aplikacji, na przykład po utracie urządzenia, napisz na mfrkankaya@gmail.com z adresu e-mail swojego konta, w temacie wpisując „Star Solve: usuń moje dane”. Usuniemy Twoje konto i zsynchronizowany postęp w ciągu 30 dni.
Wyślij prośbę o usunięcieGrasz bez konta?
Logowanie jest opcjonalne. Jeśli grasz bez konta, Star Solve nie przechowuje na swoich serwerach żadnego Twojego konta ani postępu, więc nie ma tam nic do usunięcia. Twój postęp istnieje tylko na Twoim urządzeniu.